Köp träningsredskap online!

Sporttema.se

Det har blivit avsevärt svårare att få extra tid över till att motionera på grund av dagens fullspäckade tidsschema. Att träna hemma och på arbetstid har blivit en allt vanligare trend över större delen av landet, vilket innebär att svenska folket inte godtar några ursäkter för att minska sin träning. Detta är en positiv utveckling som webbutiken Sporttema.se har tagit hänsyn till. Deras sortiment utgörs av åtskilliga alternativ för alla olika slags träningsmetoder och individer. Det här är sannolikt ett par av de många anledningar till varför de är en utav de ledande återförsäljarna inom träningsredskap i Sverige.

Butiken Sporttema.se invigdes den första december år 2003 och har sedan dess levererat stora kvantiteter av träningsredskap och motionsmaskiner till sina kunder. Grundidén är att offerera produkter av god kvalitet till det lägsta möjliga priset och för att uppfylla detta erbjuder företaget även en lägstaprisgaranti, inklusive 20 procent av mellanskillnaden ifall en annan distributör har ett lägre pris för sin produkt. Betalningen skall vara så enkel och trygg som möjligt, där den senaste e-handelssäkerheten tillämpas och förutom detta inkluderas alltid tre års garanti på varan, med ett öppet köp på 30 dagar. Sporttema.se arbetar hårt för att kunden skall bli så nöjd som möjligt, vilket gör att eventuella defekter genast åtgärdas kostnadsfritt.

En beställning från Sporttema.se är väldigt enkel att genomföra och kan till och med utföras av den mest ovana internethandlaren. När kunden väl hittat sin produkt går man vidare genom att klicka på köpknappen. Då läggs varan i en så kallad varukorg där de sista detaljerna behövs innan köpet avslutas i den virtuella kassan. Även om redskapen är prissänkta kan det vara svårt för en del människor att erlägga hela summan vid ett och samma tillfälle. Därför går det bra att betala av beloppet på 36 månader där det första året är helt räntefritt. Frakten brukar i regel ske inom tio dagar efter beställning vid en privat affär och cirka två till sju dagar om det gäller företag. Leveransen är dessutom kostnadsfri inom Sverige bortsett från specifika varor och ärenden.